M Y  S T O R Y

Mindenkinek van egy története...


Balogh-Bodnár Edit vagyok.

Közgazdász, német nyelvtanár, fordító-tolmács, lakberendező, home stager.


Imádom a szépet, az összhangot, a letisztult vonalakat, a modern tereket, a természetes anyagokat. Mindig is a kevesebb több elvet vallottam magaménak, így munkáimban is ezt az irányt igyekszem képviselni. 


Sokáig kerestem önmagam, pedig így visszagondolva, már gyerekkorom óta a lakberendezés volt az egyik kedvenc elfoglaltságom. Előszeretettel rendezgettem az akkori lakásunkat, tologattam a bútorokat - valamit mindig átalakítottam, felújítottam, lecseréltem. A későbbi lakásomban mindehhez már társult falbontás, helyiségek funkciójának cseréje, teljes átalakítás, felújítás. Majd úgy alakult az életem, hogy a férjemmel egy szerkezetkész lakásba költöztünk, ahol ismét volt lehetőségem rendezni a tereket. 


Úgy éreztem, hogy a gyakorlati tapasztalataimat kiegészítem a szükséges szakmai ismeretekkel, így 2018-ban lakberendezői végzettséget szereztem. Majd volt szerencsém a home staging magyarországi honosítójánál megszerezni azt a tudást, amivel én is megfelelő bizonyossággal képviselhetem a home staging szemlélet fontosságát.


Így utólag már közgazdász végzettségem is értelmet nyert, a home staging ugyanis túlmutat a stylingon: a felkészítés során fontos szerephez jutnak a számok is. ;)


Lakberendezőként és home stagerként célom, hogy minden lakásból kihozzam a maximumot - legyen szó egy új otthon kialakításáról vagy egy értékesítés előtt álló ingatlan felkészítéséről.

"Azon túl, hogy szeretem megélni az álmaimat, segítek minél több embernek megélni az ő álmait."